SÄLJA TRASIG BIL  ÄR INTE OMÖJLIGT

Bättre för miljön 


Istället för att skrota bilen så kan du spara på miljön och sälja bilen till oss. Vi försöker att rädda bilen och förlänga dess livslängd. Hur sparar jag på miljön tänker du? Istället för att skicka iväg bilen till skroten så kan vi få bilen i trafiksäkert skick igen till nästa ägare. Om vi håller våra bilar i trafik genom renovering så behövs det inte att producera lika mycket nya bilar. Varje nyproducerad bil har ett utsläpp på ca 20 ton koldioxid. Enligt svt artikel är en ny bil smutsigare än gammal. Vi köper din defekta bil och hjälper miljön i samma process.Sälj bilen online till oss oavsett var du bor i Sverige.
Vi har inlämningsplatser över hela landet.


FYLL I FORMULÄRET

FÅ EN KOSTNADSFRI VÄRDERING

 
 
 
 
 
 
 


Sälja bilen


SÄLJA TRASIG BIL ÄR INGET HINDER FÖR OSS


Att sälja en trasig bil eller defekt bil kan tänkas vara omöjligt. Men innan du överväger att ta bilen till skroten kan du testa att värdera den hos oss.


Har din bil fått anmärkning på besiktningen? Är kopplingen slut och slirar vid körning? Tycker du det blir för dyrt att laga bilen eller inte orkar laga den? Sälj bilen till oss. Vi har inga krav på bilens skick, vi värderar bilen utifrån dess skick. 


 

.

Vanliga frågor om att sälja bil


Nedan finner du svar på vanliga frågor

Hur vet ni hur mycket min bil är värd?

Vi köper och säljer begagnade bilar varje dag och är vana att hantera fordon. Vi kan marknaden och vi värderar bilen utifrån ålder, skick, utrustning och miltal.

Därför är det väldigt viktigt att beskriva bilen korrekt vid kontakt med oss för att få en korrekt värdering.

Tillkommer det några avgifter vid försäljning av min bil?

Hela värderingsprocessen hos oss är helt gratis för dig. Du är inte bunden till att sälja bilen till oss. Du har möjlighet att hoppa av eller tacka nej om du inte är nöjd. 

Hur fungerar Trygg Bilaffär?

Vår tjänst är väldigt enkel. Du kontaktar oss och vi värderar din bil utifrån din beskrivning. Du får ett pris av oss.  Är du nöjd med vårt pris så bokar vi in en tid hos vår inköpstation i Göteborg.  Därefter går vi igenom bilen och gör klart betalning samt pappersarbete. Bor du i en annan stad så ordnar vi det med. Vår tjänst fungerar i hela landet.

Ja det gör vi! Utöver fordonsdokumenten, ta också med dig bouppteckningen samt fullmakt.

Köper ni bil av dödsbo / arv?

Köper ni skrotbilar?

Ja, vi köper också icke trafiksäkra bilar. Beskriv detta när du fyller i din information om bilen online. Då kan vi göra en så korrekt prissättning som möjligt.

Kan jag sälja bil med kredit till er?

Vi löser krediten i samband med affär. Vi betalar ut mellanskillnad om sådan finns till dig. Vi samarbetar med de flesta banker och processen blir väldigt smidigt.

Köper ni obesiktad bil belagd med körförbud?

Ja det gör vi, vi gör vår egen kontroll av bilen innan vi köper den. Du säljer bilen till oss i befintligt skick!

Hur gör ni ägarbytet?

Vi samarbetar med Transportstyrelsen och har direktåtkomst i vägtrafikregistret för att kunna göra ägarbyte digitalt.

1.


Vi gör jobbet!

Vi ordnar allt pappersarbete och löser eventuellt dina lån. Vi sköter det administrativa så du kan känna dig trygg genom hela processen.


2.


Vi betalar mer!

Smidig process från första samtal till betalning. Att sälja sin bil ska vara enkelt och bekvämt.

Säker och direkt betalning

via banköverföring. 


3.


Korrekt Värdering!

Vi värderar bilar manuellt och står alltid för vårt bud

ifall det inte förekommer allt för stora avvikelser på bilen väl på plats.

Fördelar med att sälja bil till Trygg Bilaffär